Col·legi Hermes

Programa d'Intercanvi Intercultural.

INTERCULTURALITAT: PROGRAMA D'INTERCANVI (ALEMANYA- REGNE UNIT) 

1. OBJECTIUS GENERALS:

Adquirir aptituds per a la vida i les competències bàsiques per al seu desenvolupament personal, el seu futur laboral i la ciutadania activa.

Intercanviar models didàctics i educatius que servisquen de referent i ajuda a ambdós centres que participen de l'intercanvi.

Potenciar els llaços d'unió entre els centres educatius que participen en el projecte, compartir i enriquir-se amb experiències mútues.

Afermar i ampliar la formació dels equips docents del Departament de Llengua Anglesa i Alemanya del centre.

Contactar amb una altra cultura, el seu patrimoni artístic, natural, musical, literari, cinematogràfic, gastronòmic, etc, i difondre la pròpia en tots aquests àmbits.


2. OBJECTIUS ESPECÍFICS:

Millorar la competència lingüística en anglès i alemany, i sentir-se més segurs en les seues possibilitats de comunicació.

Fomentar la col·laboració entre els alumnes en relació als seus intercanvis i a les famílies.

Conèixer altres formes de vida, costums; enriquir-se culturalment.

Aprendre a ser tolerants, responsables i solidaris amb entorns diferents al propi. Espantar la discriminació i el tracte desigual entre persones.

Enfortir relacions interpersonals que podran perdurar en el temps i ser-los de gran utilitat futura.

Ser ambaixadors de la nostra cultura, obligar-nos a conèixer-la en profunditat per a poder explicar-la als altres. Sentir els nostres senyals d'identitat i ser capaces de transmetre-les.

Implicar a les famílies com a part fonamental del projecte, de manera que puga resultar positiu per a seguir realitzant-ho en anys successius.

Colegio Hermes.

Sociedad Cooperativa Valenciana.


C/Dibujante Manuel Gago 10 y 12.
46018 Valencia
Tel. 963 80 14 42
Correu administració i serveis:
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
 
Gestió usuaris i webmaster:
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

 

Estem a les xarxes socials
Estàs aquí:Home Centre Programa d'Intercanvi Intercultural