Col·legi Hermes

Projecte de Qualitat Educativa.

Projecte de Qualitat.

El col·legi Hermes es va incorporar a la Xarxa de Qualitat en l'any 2009, quan va sorgir la necessitat de planificar i assignar recursos per a treballar la gestió de Qualitat, de conèixer l'estructura dels processos del nostre centre, de fer un inventari de totes les activitats que ací es realitzen, d'elaborar un catàleg complet de processos i subprocessos  i, en definitiva, elaborar eines per a mesurar el grau de satisfacció dels nostres clients, tant interns com a externs; per açò, ajustem el Pla de Millora del nostre centre i iniciem la seua implantació.

Tot el treball realitzat en termes de Qualitat des de la nostra incorporació al nivell I ens ha permès completar la nostra formació i la del nostre alumnat, dotant-los de nous coneixements i aptituds, a més d'eines organitzatives per al seu desenvolupament personal i acadèmic.

Durant tot el període de permanència en el nivell I, el nostre objectiu ha estat complir amb els compromisos adquirits per a aquest nivell de la xarxa.

L'educació en el col·legi Hermes no es limita al processe ensenyament-aprenentatge, cerquem l'excel·lència en l'àmbit formatiu i en els resultats, així com l'afany de superació a través de l'esforç continu per a millorar el centre i el que ofereix.
La immersió en la Xarxa de Qualitat ha estat un repte per al professorat, ens ha servit per a reciclar-nos, renovar-nos, actualitzar-nos, des d'un enfocament integral un model orientat a completar l'educació de l'alumnat i la nostra pròpia formació.

  

Colegio Hermes.

Sociedad Cooperativa Valenciana.


C/Dibujante Manuel Gago 10 y 12.
46018 Valencia
Tel. 963 80 14 42
Correu administració i serveis:
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
 
Gestió usuaris i webmaster:
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

 

Estem a les xarxes socials
Estàs aquí:Home Centre Projecte de Qualitat Educativa