Col·legi Hermes

Formació Professional Básica

Formació Professional Bàsica.

Barber, Peluquería, Belleza, Mujer, Corte De Pelo

 La nova Formació Professional Bàsica té una triple finalitat:

 > Aconseguir unes competències professionals un títol de formació professional de nivell 1 (Catàleg Nacional de Qualificacions Professionals), és a dir, que els alumnes i alumnes aprenguen una professió.

 > Afermar la seua maduresa personal i el seu nivell d'ocupabilitat que els permeta estar millor preparats per a incorporar-se al món laboral.

 > Completar la formació bàsica per a possibilitar l'accés als cicles formatius de grau mitjà

Duració.

Els Cicles de *FPB tenen una duració de 2.000 hores, equivalents a dos cursos.

Com accedir.

Els Cicles de Formació Professional Bàsica (*FPB) estan dirigits a alumnat entre 15 i 17 anys que hagen cursat 3r ESO o, excepcionalment, 2n ESO. Han de ser proposats pel professorat que constitueix l'equip docent del seu grup en el curs actual i valoraran, entre altres coses, el seu grau d'interés per cursar el cicle, les seues capacitats i la seua actitud.

Continuïtat d'estudis

Una vegada finalitzat pots:

Cursar un Cicle Formatiu de Grau Mitjà ja que superant el Cicle de *FPB tens accés directe. En el nostre propi centre pots continuar els estudis amb els nostres Cicles Formatius de Perruqueria.

Pots incorporar-te al món laboral. L'escola disposa d'una borsa de treball amb un alt nivell d'inserció al món laboral, una vegada finalitzats els teus estudis.

Es podrà obtindre el Graduat en ESO per a optar a totes les possibilitats d'FP de Grau Mitjà de qualsevol família professional o fins i tot accedir a estudis de Batxillerat

 

 *Informat en el nostre centre o en el telèfon 963801442.

 

Educació Secundaria

Cursos i tutories curs 2020-2021


Cap d’Estudis: Nieves Miñana

1r ESO: Raúl Abellán

2n ESO: Sònia Gosalbo

3r ESO A: Sergio Biosca

3 ESO B: Bárbara Royo

4t ESO A: Laura García

4t ESO B: María Calabuig

 

Departaments.

Lingüísica.

Ciència i Tecnología.

Art, Humanitats Ciències Socials.

Escola de Perruqueria

Pelu4[1]

L'escola de Perruqueria Hermes, a través de tres ofertes formatives distintes, PCPI, Acadèmia i Cicle Formatiu, oferix una elevada formació de caràcter professional, avalada pels nostres molts anys d'experiència i per la professionalitat d'un centre dedicat a l'ensenyament durant més de 25 anys.

Informa't en el nostre centre o al telèfon 963801442.

Educació Infantil

L'educació infantil és l'etapa inicial del nostre sistema educatiu, des dels tres fins als sis anys d'edat, els xiquets i xiquetes reben en les nostres aules, una especialitzada i cuidada atenció, perfectament adequada a aquest moment de descobriment i exploració constant del món, on el lúdic forma part essencial de l'adquisició de coneixements i experiències.

Per a això contem amb un gran equip docent especialitzat, que els guiarà en aquests primers anys d'aprenentatge en el nostre centre, i suposarà l'inici d'un seguiment i relació molt estreta, que genera un clima de familiaritat entre tota la comunitat educativa del nostre centre, permetent una major atenció a l'alumne, que culmina en l'educació secundària, i en ocasions s'allarga més enllà.

 

Cursos i tutories curs 2020-2021

Coordinadora d'Infantil: Yolanda Benedito

3 anys: Verónica Añón

4 anys: Raquel Iranzo

5 anys: Sonia Muñoz

Auxilar: María Dolores Poveda

Orientació/Gabinet Psicopedagògic: Esther Llorens

Formación Profesional Básica

Formación Profesional Básica.

La nueva Formación Profesional Básica tiene una triple finalidad:

> Alcanzar unas competencias profesionales un título de formación profesional de nivel 1 (Catálogo Nacional de Cualificaciones Profesionales), es decir, que los alumnos y alumnas aprendan una profesión.

> Afianzar su madurez personal y su nivel de empleabilidad que les permita estar mejor preparad@s para incorporarse al mundo laboral.

> Completar la formación básica para posibilitar el acceso a los ciclos formativos de grado medio

Duración.

Los Ciclos de FPB tienen una duración de 2.000 horas, equivalentes a dos cursos.

Como acceder.

Los Ciclos de Formación Profesional Básica (FPB) están dirigidos a alumnado entre 15 y 17 años que hayan cursado 3º ESO o, excepcionalmente, 2º ESO. Deben ser propuestos por el profesorado que constituye el equipo docente de su grupo en el curso actual y valorarán, entre otras cosas, su grado de interés por cursar el ciclo, sus capacidades y su actitud.

Continuidad de estudios:

Una vez finalizado puedes:

  • Cursar un Ciclo Formativo de Grado Medio ya que superando el Ciclo de FPB tienes acceso directo. En nuestro propio centro puedes continuar los estudios con nuestros Ciclos Formativos de Peluquería.
  • Puedes incorporarte al mundo laboral. La escuela dispone de una bolsa de trabajo con un alto nivel de inserción al mundo laboral, una vez finalizados tus estudios.
  • También puedes presentarte a las pruebas de 4º ESO que se implantarán con la nueva ley de educación.

 

Informate en nuestro centro o en el teléfono 96380144.Colegio Hermes.

Sociedad Cooperativa Valenciana.


C/Dibujante Manuel Gago 10 y 12.
46018 Valencia
Tel. 963 80 14 42
Correu administració i serveis:
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
 
Gestió usuaris i webmaster:
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

 

Estem a les xarxes socials
Estàs aquí:Home Nivells Educatius Formació Professional Básica Estudis