
Secundària (5)
Hem transformat l’entrada del centre en un museu gràcies a l’alumnat de 2n ESO. Un total de 9 obres realizades amb material reciclat, sobretot a partir de deixalles electròniques, representen famoses obres pictòriques. S’ha treballat conjuntament en l’assignatura d’Educació Plàstica i Tecnologia, i al llarg del procés han pogut comprovar per equips com es pot fer una creació artística a partir dels aparells i material ja sense ús que han aportat. Han partit de la fase d’investigació sobre el quadre designat, desmuntatge de peces i tria d’allò que es podia aprofitar, i per últim s’han posat mans a l’obra amb molta imaginació i enginy.
La jove de la perla. VERMEER (Anabel, Elena, Violeta)
El bes. KLIMT (Bruno, Jairo, Santi)
El fill de l’home. MAGRITTE (Borja, Martín, Pedro)
Les menines. VALDÉS. Versió de l’original de Velázquez (Amanda, Carla, Sofia)
El crit. MUNCH (Carlota, Celia, Fabiana)
El somriure de les ales flamejants. MIRÓ (Amadeo, Marc, Moisés)
La persistència de la memòria. DALÍ (Alícia, Bea, Lucia)
La nit estrellada. VAN GOGH (Alejandro, Carlos, Daniel)
Composició VIII. KANDINSKY (Diego, Helena, Raül)
El passat 1 de desembre l’alumnat de 5é i 6é de primària i de 1r i 2n d’ESO van realitzar diversos tallers científics en la Universitat Politècnica de València. En les activitats, centrades en potenciar la vocació científica, l’alumnat va poder programar el seu propi robot, dissenyar estructures, realitzar experiments químics i fins i tot cuinar. Des del centre volem agraïr a la UPV l’organització d’esta activitat que ha tingut bona acollida per part de l’alumnat.
La setmana passada ens va visitar James Maxwell, de l'editorial Osford, i ens va ensenyar moltes coses sobre Londres i Escòcia. Van ser unes xerrades molt interessants!
El nostre alumnat de 4t ESO preparant una recepta alemanya amb la professora Christin Beyer. Christin ha passat dues setmanes amb nosaltres com a docent d'acollida gràcies al programa del Ministeri d'Educació, Cultura i Esport.