Col·legi Hermes

Centre

Centre (3)

El blog de 5ºB: Información próximas fechas importantes          

FINALIZAT

Estimades famílies:

En aquest període, ens trobem en un moment molt important de cerca de centres educatius per part de les famílies dels xiquets de tres anys. Per això, posem a la seua disposició l'oferta educativa del col·legi Hermes.

Ja comptem amb el calendari per al procediment d'admissió d'alumnes per al curs escolar 2020-2021; la presentació de sol·licituds s'efectuarà del 8 al 16 de juny.

Així, doncs, els convidem a una reunió informativa, telemàtica o presencial, depenent de com evolucione la situació actual, perquè ens coneguen, poder presentar-los el nostre projecte educatiu i resoldre qualsevol dubte que se'ls plantege.  Posteriorment, els enviarem el dia, l'hora i com tindrà lloc la reunió. Accés al formulari

La Conselleria ha informat que el procés d'admissió es realitzarà de manera electrònica, així com dels sistemes de verificació d'identitat dels sol·licitants. + Informació

 

 

Si desitja assistir a una reunió informativa, presencial o telemàtica, sobre el nostre centre i el programa formatiu de *FPBásica de Perruqueria i Estètica, haurà d'emplenar i enviar el següent formulari. Accés al formulari

 

  

 


 

 

Diumenge, 05 Juliol 2020 00:00

Sol·licitud llibres curs 2020-2021

Escrit per


(Finalitzat, en septembre es tornarà a obrir)

Les famílies interessades en adquirir els llibres de text al col·legi, poden fer la sol·lictud telemàtica a través dels següents enllaços:

  

Llibres 3 Primària

Llibres 4 Primària

Llibres 5 Primària

Llibres 6 Primària

Llibres ESO1

Llibres ESO2

Llibres ESO3

Llibres ESO4

 

 

 

 

Dimecres, 23 Setembre 2020 00:00

Hermes: la gran trobada!

Escrit per

   

 

 

 

 

El Col·legi Hermes inicia el nou curs escolar 2020-2021 amb gran il·lusió després de tant de temps de distància entre l'alumnat i els seus docents.

Durant mesos, els equips de treball han estat preparant a consciència un Pla de contingència per a garantir el més important ara mateix: el retorn a les aules de manera segura.

Tota la comunitat educativa s'està adaptant molt ràpidament als nous protocols que vénen marcats des d'Educació i Sanitat, i el respecte de les noves normes s'estan interioritzant de manera natural.

Podem dir que estem molt satisfets per com es desenvolupa el curs i, sobretot, per haver pogut garantir la presencialitat de tot el nostre alumnat, perquè sabem l'important que són el contacte entre iguals, les emocions i, sense dubte, les explicacions del professorat.

Sempre innovant i pensant en possibles escenaris futurs, el nostre centre ja es troba preparat amb les noves tecnologies per a poder donar resposta a situacions que ens pogueren obligar a tornar a un altre confinament, on garantiríem l'acompanyament dels nostres alumnes i les seues famílies.

 

Colegio Hermes.

Sociedad Cooperativa Valenciana.


C/Dibujante Manuel Gago 10 y 12.
46018 Valencia
Tel. 963 80 14 42
Correu administració i serveis:
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
 
Gestió usuaris i webmaster:
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

 

Estem a les xarxes socials
Estàs aquí:Home Notícies del Centre