Col·legi Hermes

Activitats extraescolars i complementàries

Oferta d'Activitats extraescolars i complementàries.

♦ Escola d'Idiomes.

L'escola d'idiomes Hermes-Activa és l'acadèmia d'idiomes del col·legi que proporciona l'oportunitat als alumnes d'aprendre i millorar el domini de l'anglés sense moure's del col·legi. S'organitza en col·laboració amb Activa, empresa especialitzada en l'aprenentatge d'idiomes, utilitzant una metodologia pròpia amb caràcter lúdic i basada en activitats interactives i participatives. L'Escola d'Idiomes pretén ser un espai on posar en pràctica allò aprés, reforçar-ho i aplicar-ho, donant-li especial importància a l'expressió i comprensió oral.

Les característiques de l'Escola d'Idiomes són les següents:

- Classes impartides íntegrament en anglés.

- Professorat qualificat i lector natiu.

- Seguiment personalitzat de l'alumne amb entrega de newsletter mensual i informe de progressos trimestral.

- Entrega de motxilla amb quadern, estoig i llibre adequat al nivell i el grup.

- Recursos audiovisuals i material de suport.

- Esdeveniments i activitats periòdiques amb el lector natiu.

- Exàmens oficials de Trinity College London.

 

♦ Futbol Sala.


Nivells: des d'Infantil 5 anys a 6é Primària.

L'esport escolar pot contribuir a la formació integral de l'alumne en la principal etapa de la seua formació com a ésser humà. L'esport pot educar en valors i preparar a les nostres futures generacions, creant hàbits saludables que milloren la seua qualitat de vida. Per tot açò, l'activitat de futbol sala té un caràcter participatiu, un alt component recreatiu i integra les diferents manifestacions de l'esport (aprenentatge, recreació i competició) en un mateix itinerari de formació.


Els entrenaments s'adapten a les característiques físiques, fisiològiques i socials de cada xiquet i oferiran noves experiències a l'escolar, a través d'entrenaments variats, generals i divertits, responent als veritables interessos i motivacions dels joves. 
L'alumnat a partir de 3º Educació Primària participarà en la Lliga Escolar.

♦ Taekwondo

Nivells: des d'Infantil 5 anys a 4º d'I. Secundària 

El Taekwondo és un esport amb tradició d'art marcial. Especialment indicat per a xiquets i adolescents, pel seu alt contingut en valors formatius com la disciplina, autosuperació, esportivitat, companyerisme… 

És una activitat ideal com a complement esportiu en l'educació escolar. 

Tot l'alumnat estarà inscrit en la Federació Valenciana de Taekwondo, per la qual cosa obtindran el seu carnet federatiu i podran presentar-se a les diferents proves per a l'obtenció dels “cinturons”. 

♦ Taller de Creativitat (Infantil, 1er., 2on. Primària).

♦ Multiactivitat: (Infantil).

Aquesta activitat, en qualsevol de les dos modalitats esmentades, engloba teatre, manualitats, titelles ...; en ella es treballen valors com l'autoestima, creativitat, motricitat, dicció, expressivitat i treball en equip. Per a açò, es realitzen diferents activitats com explica-contes, titelles, jocs, memorització de petits poemes, cançons …. 

Tot açò es plasma en la representació de dues petites obres de teatre al llarg del curs, una en Nadal i una altra a final de curs. 

♦ Escacs.

Nivell: Educació Primària.

L'activitat d'Escacs té com a objectiu principal l'aprenentatge d'aquest joc; es treballen, des de la seua base, les principals obertures, mats …, mitjançant el plantejament de problemes i jugades. Es contribueix a desenvolupar la capacitat de pensament lògic i abstracte com a base de la resolució de problemes. 

Així mateix, fomenta la concentració, la reflexió, l'acceptació dels fracassos (derrotes) i la seua superació. És una activitat molt important per al desenvolupament cognitiu i emocional del xiquet. 

♦ Guitarra.

Nivells: 5é i 6é Primària. Secundària. 

És este un taller musical, eminentment pràctic, on tots els alumnes aprofitaran el seu temps amb una formació lúdica i divertida. Coneixeran els arpegis, punteig i acords que els possibiliten tant l'aprenentatge de cançons, com el procés creatiu d'invenció de melodies i cançons.

♦ Taller Educatiu.

Nivells: Primària i Secundària 

En l'Etapa de Secundària oferim diferents activitats que donen suport a les àrees instrumentals. Mentre que en l'Etapa de Primària l'activitat es planteja com la finalització de tasques sota la supervisió d'un professor. 

En Educació Primària, aquest Taller comprèn la realització de tasques escolars que l'alumne portava per a casa; es tracta, doncs, de avançar les activitats proposades a l'alumne, on un professor vetlarà per la realització correcta de les mateixes. 

En Educació Secundària, oferim classes de preparació i reforç de llengua (castellana i valenciana) i de l'àmbit científic-matemàtic, en grups reduïts. 

♦ Aula d'Estudi.

Nivells: 5é 6é Primària. Secundària.

L'alumnat de 5º, 6º d'Educació Primària i Educació Secundària que utilitzen el nostre servei de menjador, tenen la possibilitat d'avançar tasques després de l'hora del menjar. 

♦ Servei d'Entrada Anticipada.

Des de l''any 1982, este centre és conscient de la problemàtica amb què es troben les famílies del nostre alumnat en què treballen ambdós cònjuges.Conscients d''això iniciem este servici per a facilitar el compliment de l''horari laboral als familiars que ho necessiten. El seu horari és de 8:00 a 9:00 del matí de dilluns a divendres i des de setembre a juny.

Colegio Hermes.

Sociedad Cooperativa Valenciana.


C/Dibujante Manuel Gago 10 y 12.
46018 Valencia
Tel. 963 80 14 42
Correu administració i serveis:
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
 
Gestió usuaris i webmaster:
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

 

Estem a les xarxes socials
Estàs aquí:Home Serveis Activitats extraescolars i complementàries