Col·legi Hermes

Escola d'Idiomes


Escola d'Idiomes Hermes. Estudis Oferits. 

♦ Valencià. 

El coneixement i/o perfeccionament de la nostra pròpia llengua, és sempre de vital importància, principal senyal d'identitat de la cultura valenciana, llengua vehicular d'enorme importància en múltiples àmbits com l'empresa pública i privada. Necessària per a l'opció a oposicions a organismes públics. 

Està demostrat per nombrosos estudis, que a més, aquelles persones que dominen dues o més idiomes, posseeixen un major rendiment acadèmic en l'aprenentatge d'altres idiomes, que s'assimilen amb major facilitat, així com en el rendiment intel·lectual general. 

Preparació per a les proves de la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià i Universitats. 

♦ English. Llengua i cultura Anglesa. (Centre Examinador Trinity College). 

Nivells: Infantil, Primària i Secundària 

Dins de la formació del nostre alumnat, considerem que l'anglès és una matèria fonamental. Per aquesta raó, hem desenvolupat l'activitat de l'aprenentatge i estudi de l'idioma anglès que, encara que es tenen en compte les quatre destreses lingüístiques (comprensió oral - escrita i expressió oral - escrita), és la capacitat oral la que més es treballa. Les competències es van adquirint paulatinament per tractar-se de grups reduïts. 

El nostre col·legi és un Centre Examinador Trinity. Per açò, els nostres/as alumnes/as podran realitzen exàmens en llengua anglesa amb professorat natiu i obtenir, si escau, el títol del nivell superat. 

CIRCULAR EDI HERMES INSCRIPCIÓN CURSO 2017-2018.pdf

♦ Deutsch. Llengua i Cultura Alemanyes. 

A causa de l'interès general que existeix per l'alemany actualment, considerem molt útil per al nostre alumnat la formació en esta llengua. Per esta raó, i molt animats pels bons resultats obtinguts el curs passat en la extraescolar d'alemany, es torna a llançar la proposta. 

Els grups són reduïts i la metodologia seguida és molt comunicativa. Es treballen les quatre destreses lingüístiques comprensió oral-escrita i expressió oral-escrita) i s'aproxima a l'alumnat a la cultura alemanya d'una manera dinàmica i amena.

Colegio Hermes.

Sociedad Cooperativa Valenciana.


C/Dibujante Manuel Gago 10 y 12.
46018 Valencia
Tel. 963 80 14 42
Correu administració i serveis:
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
 
Gestió usuaris i webmaster:
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

 

Estem a les xarxes socials
Estàs aquí:Home Serveis Escola d'Idiomes