Col·legi Hermes

Notícies

Notícies (51)

Notícies i novetats del nostre Col·legi

Notícias y novedades de nuestro Colegio

El blog de 5ºB: Información próximas fechas importantes          

ESCOLARITZACIÓ INFANTIL I FPB

 

 

EDUCACIÓ INFANTIL (3 anys)

 

Estimades famílies:

 

En aquest període, ens trobem en un moment molt important de cerca de centres educatius per part de les famílies dels xiquets de tres anys. Per això, posem a la seua disposició l'oferta educativa del col·legi Hermes.

 

Ja comptem amb el calendari per al procediment d'admissió d'alumnes per al curs escolar 2021-2022; la presentació de sol·licituds s'efectuarà del 25 de maig al 2 de juny.

 

Així, doncs, els convidem a una reunió informativa presencial, perquè ens coneguen, poder presentar-los el nostre projecte educatiu i resoldre qualsevol dubte que se'ls plantege.  Per a poder assistir a la reunió, s'ha de omplir el següent formulari. Accès al formulari  

 

 

 

 

 

Estimades famílies:

Si desitjen obtindre informació sobre el centre i el programa formatiu de FPBásica de Perruqueria i Estètica, s'haurà d'emplenar i enviar el següent formulari. Accès al formulari

 

 

  


 

 

Dimecres, 23 Setembre 2020 00:00

Hermes: la gran trobada!

Escrit per

   

 

 

 

 

El Col·legi Hermes inicia el nou curs escolar 2020-2021 amb gran il·lusió després de tant de temps de distància entre l'alumnat i els seus docents.

Durant mesos, els equips de treball han estat preparant a consciència un Pla de contingència per a garantir el més important ara mateix: el retorn a les aules de manera segura.

Tota la comunitat educativa s'està adaptant molt ràpidament als nous protocols que vénen marcats des d'Educació i Sanitat, i el respecte de les noves normes s'estan interioritzant de manera natural.

Podem dir que estem molt satisfets per com es desenvolupa el curs i, sobretot, per haver pogut garantir la presencialitat de tot el nostre alumnat, perquè sabem l'important que són el contacte entre iguals, les emocions i, sense dubte, les explicacions del professorat.

Sempre innovant i pensant en possibles escenaris futurs, el nostre centre ja es troba preparat amb les noves tecnologies per a poder donar resposta a situacions que ens pogueren obligar a tornar a un altre confinament, on garantiríem l'acompanyament dels nostres alumnes i les seues famílies.

 

Diumenge, 05 Juliol 2020 00:00

Sol·licitud llibres curs 2020-2021

Escrit per


(Finalitzat, en septembre es tornarà a obrir)

Les famílies interessades en adquirir els llibres de text al col·legi, poden fer la sol·lictud telemàtica a través dels següents enllaços:

  

Llibres 3 Primària

Llibres 4 Primària

Llibres 5 Primària

Llibres 6 Primària

Llibres ESO1

Llibres ESO2

Llibres ESO3

Llibres ESO4

 

 

 

 

Dijous, 23 Febrer 2017 13:14

*

Escrit per

 

 

Dimarts, 21 Febrer 2017 13:09

Seguretat Vial

Escrit per

En la classe de 5 anys hem comptat amb la Policia Local del barri per a realitzar en diverses sessions un taller teòric i pràctic de Seguretat Vial. Gràcies Jose per ensenyar-nos tantes coses importants per als vianants!!

Dilluns, 20 Febrer 2017 00:00

E-waste Art

Escrit per

Hem transformat l’entrada del centre en un museu gràcies a l’alumnat de 2n ESO. Un total de 9 obres realizades amb material reciclat, sobretot a partir de deixalles electròniques, representen famoses obres pictòriques. S’ha treballat conjuntament en l’assignatura d’Educació Plàstica i Tecnologia, i al llarg del procés han pogut comprovar per equips com es pot fer una creació artística a partir dels aparells i material ja sense ús que han aportat. Han partit de la fase d’investigació sobre el quadre designat, desmuntatge de peces i tria d’allò que es podia aprofitar, i per últim s’han posat mans a l’obra amb molta imaginació i enginy.

 

          

La jove de la perla. VERMEER (Anabel, Elena, Violeta)

 

 

El bes. KLIMT (Bruno, Jairo, Santi)

 

El fill de l’home. MAGRITTE  (Borja, Martín, Pedro)

 Les menines. VALDÉS. Versió de l’original de Velázquez (Amanda, Carla, Sofia)

El crit. MUNCH (Carlota, Celia, Fabiana)

 

 

 El somriure de les ales flamejants. MIRÓ (Amadeo, Marc, Moisés)

 

La persistència de la memòria. DALÍ (Alícia, Bea, Lucia)

 

La nit estrellada. VAN GOGH (Alejandro, Carlos, Daniel)

 

Composició VIII. KANDINSKY (Diego, Helena, Raül)

 

 

Dijous, 22 Desembre 2016 13:11

Els experts de novembre

Escrit per

Els experts i expertes del mes de novembre ens van parlar sobre els animals salvatges, les falles i el temps d'oci. Els desitgem molts ànims als següents, ja que segur deuen estar assatjant! I nosaltres desitjant escoltar-vos!

 

 

Dijous, 22 Desembre 2016 08:44

Tallers UPV

Escrit per

El passat 1 de desembre l’alumnat de 5é i 6é de primària i de 1r i 2n d’ESO van realitzar diversos tallers científics en la Universitat Politècnica de València. En les activitats, centrades en potenciar la vocació científica, l’alumnat va poder programar el seu propi robot, dissenyar estructures, realitzar experiments químics i fins i tot cuinar. Des del centre volem agraïr a la UPV l’organització d’esta activitat que ha tingut bona acollida per part de l’alumnat. 

 

Dimarts, 15 Novembre 2016 00:00

Xerrades editorial Oxford

Escrit per

La setmana passada ens va visitar James Maxwell, de l'editorial Osford, i ens va ensenyar moltes coses sobre Londres i Escòcia. Van ser unes xerrades molt interessants! 

 

Diumenge, 13 Novembre 2016 00:00

Visita de La Castanyera

Escrit per

Per a finalitzar la setmana de la tardor ens ha visitat La Castanyera, regalant-nos delicioses castanyes acabades de torrar i un conte molt bonic!

Pàgina 1 de 4

Colegio Hermes.

Sociedad Cooperativa Valenciana.


C/Dibujante Manuel Gago 10 y 12.
46018 Valencia
Tel. 963 80 14 42
Correu administració i serveis:
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
 
Gestió usuaris i webmaster:
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

 

Estem a les xarxes socials
Estàs aquí:Home Activitats