Colegio Hermes

Hermes: la gran trobada!

23 Setembre 2020

El Col·legi Hermes inicia el nou curs escolar 2020-2021 amb gran il·lusió després de tant de temps de distància entre l’alumnat i els seus docents.

Durant mesos, els equips de treball han estat preparant a consciència un Pla de contingència per a garantir el més important ara mateix: el retorn a les aules de manera segura.

Tota la comunitat educativa s’està adaptant molt ràpidament als nous protocols que vénen marcats des d’Educació i Sanitat, i el respecte de les noves normes s’estan interioritzant de manera natural.

Podem dir que estem molt satisfets per com es desenvolupa el curs i, sobretot, per haver pogut garantir la presencialitat de tot el nostre alumnat, perquè sabem l’important que són el contacte entre iguals, les emocions i, sense dubte, les explicacions del professorat.

Sempre innovant i pensant en possibles escenaris futurs, el nostre centre ja es troba preparat amb les noves tecnologies per a poder donar resposta a situacions que ens pogueren obligar a tornar a un altre confinament, on garantiríem l’acompanyament dels nostres alumnes i les seues famílies.